Tuesday, July 9, 2013

#JomKurusRaya bersama Shaklee

Salam Ramadhan Kareem semua!

Selain berpuasa lillahita'ala di bulan Ramadhan ni, Ezral ingat nak cut down few KGs 30days ni. My personal target 10kg.

So Ezral akan update di Twitter (@EZR4L) dan Instagram (ezralghazali) apa yang Ezral buat dan juadah makanan untuk berbuka dan sahur sepanjang bulan ni.

Untuk motivate myself, Ezral sengaja tak tempah baju raya (sebelum ni memang kena tempah je baju Melayu yang siap dah tak muat LOL) jadi memang by hook or by crock kena kurus gak by raya ni!

Jadi kalau nak pakai baju raya tahun ni, memang I need to work 100% on this #JomKurusRaya kalau tak memang kena pakai baju melayu last year yang oversized dan macam baju kelawar for raya tahun ni.

Jadi siapa yang nak join sekali, you're most Welcome! Untuk tips ke apa ke stay tuned dalam entri akan datang!

P/s: Jom ready for terawikh!